Lajme dhe Publikime

Pullat postare “Parku nacional - Blinaja”

Prishtinë, 20 shkurt 2019 -Posta e Kosovës nga sot lëshon në qarkullim të rregullt, emisionin e ri të pullave postare me titull “Parku nacional-Blinaja”.Përmes pamjeve të pullave postare dhe më shumë

Posta e Kosovës dhe Posta Shqiptare lehtësojnë shitblerjen online

Prishtinë, 17 janar 2019 - Të gjitha bizneset kosovare që shesin mallra online mund të shfrytëzojnë shërbimin e ri postar që iu mundëson transportimin efikas dhe të sigurt të mallrave në shtete të ndryshme. Kompanitë që merren me këtë biznes mund të dërgojnë mallra me peshë deri në 2 kilogramë për pako tek klientët e tyre.më shumë

Posta nderon Kaçanikun me dy pulla postare

Prishtinë, 16 janar 2019 -Posta e Kosovës do të lëshoj të enjten në qarkullim dy pulla postare me pamje nga qyteti i Kaçanikut.Kaçaniku shtrihet në pjesën jugore të Kosovës, me një sipërfaqe prej 306 kilometra katrorë.më shumë

Pullë postare për dëshmorët e Gjakovës

Prishtinë, 21 dhjetor 2018 -Posta e Kosovës ka lëshuar të premten në qarkullim pullën postare me titull “Dëshmorët e Gjakovës” që i dedikohet të gjithë dëshmorëve të kësaj komune.Pulla Postare për dëshmorët e Gjakovësmë shumë

Pulla postare “I patunduri – Adem Demaçi”

Prishtinë, 27 nëntor 2018 -Me rastin e festës së 28 nëntorit, Dita e Flamurit Kombëtar, Posta e Kosovës në kuadër të tematikës “I patunduri – Adem Demaçi”, ka emetuar një pullë postare me imazhin e veprimtarit të madh Adem Demaçi, heroi i kombit shqiptar.më shumë

Posta mundëson vendosjen e Terminaleve të Pagesave në tërë Kosovën

Prishtinë, 26 nëntor 2018 -Qytetarët e Kosovës do të kenë mundësi të kryejnë të gjitha llojet e pagesave me teknologjinë më bashkëkohore përmes Terminaleve të Pagesave, që do të vendosen në vendet me të frekuentuara.Në këto terminale që ofrojnë sigurinë dhe privatësinë më tëmë shumë
previous

1-6 Nga 225

next