Mirë se vini në webfaqen zyrtare të Postës së Kosovës

Aktivitet për Ditën Ndërkombëtare të Postës

Prishtinë, 9 tetor 2018-Ndërmarrja Publike Posta e Kosovës Sh.A. sot ka shënuar Ditën Ndërkombëtare të Postës. Njëri prej aktiviteteve që organizoi Posta, ishte pritja e grupit të fëmijëve parashkollor nga Institucioni Kids Academy ( Qendër për Përkujdesje Ditore dhe Edukim). më shumë