Mirë se vini në webfaqen zyrtare të Postës së Kosovës

Në Ditën Ndërkombëtare të Postës shpërblehen tre punëtorë

Prishtinë, 9 tetor 2017 –Ndërmarrja Publike Posta Kosovës Sh.A. ka shënuar të hënën Ditën Ndërkombëtare të Postës, përmes aktiviteteve të ndryshme. Dita Ndërkombëtare e Postës shënohet për çdo vit, më 9 tetor, në të gjitha shtetet e botës. Në këtë datë, në vitin 1874 është themeluar Unioni Postar Universal (UPU), agjenci e Kombeve të Bashkuara, që përbëhet nga 192 shtete anëtare. Në këtë përvjetor, kryeshefi ekzekutiv Sejdi Hoxha ka ndarë mirënjohje për tre punëtorë të dalluar në punë: Leonora Hasanin, kontrollore në zyrën postare nr. 23 në regjionin e Prishtinës, Gëzim Bajraktarin, përgjegjës i zyrës postare nr.8 në Pejë dhe Hetem Mehmetin, kontrollor i zyrës postare në Ferizaj. më shumë